PLANERAT AVBROTT I FIBERNÄTET V 24

Vårt fibernät har nått taket i anslutningsmöjligheter i den sydvästra delen av området. Under vecka 24 med start måndag 10 juni stängs fibernätet under minst 2 dagar.

Berörda områden är:

Frillesåsvägen 254 till och med 439.

Fringshultsvägen, hela vägen.

Horsadalsvägen, hela vägen.

Fåglakullevägen, hela vägen.

Einars väg, hela vägen.

Rull Anders väg, hela vägen.

Lillestocksvägen, hela vägen.

Så snart vi blåst om fiberledningen påbörjas svetsning av varje kundanslutning och efterhand kommer ni att kunna ansluta er igen. Vi kan inte i förväg säga vilka områden som ansluts först, ni får testa om anslutningen är klar. Fortlöpande information kommer att finnas på frillesasfiber.se och på Facebook. Föreningen växer och det är för att kunna ansluta nya fastigheter som förstärkningen görs. Från och med juni är vi 421st som använder Telia’s tjänster i vår förening