Årsmöte 10 april 2019

Det är dags för årsmöte igen. Vi syns som vanligt i Stuvs bygdegård, denna gången onsdag den 10 april. Mötet börjar 19:00, men vi kommer vara på plats från 18:00. Vi bjuder som vanligt på kaffe med bullar från Gårdsbageriet i Idala.

Det har inte inkommit några motioner till detta året, men vi kommer behandla de vanliga punkterna som skall behandlas på ett årsmöte. Är det så att det framkommer något annat under mötets gång tar vi gärna upp det ändå.

Under Övriga punkter kommer vi behandla ett ärende som en medlem inkommit med, där medlemmen bett att få höra stämmans synpunkt på hur anslutningsavgift skall tas ut av medlemmar som varit med från start, men inte anslutit sig till Telia från dag 1. Se dokumentation om det nedan.

Styrelsen hoppas på en trevlig kväll där vi får träffa er alla, inklusive alla nya medlemmar som har sitt första årsmöte med Frillesås Östra Fibernät.