Virtuellt Årsmöte 14 april 2021

Det är dags för årsmöte igen. Då vi fortfarande inte har möjlighet att träffas säkert på grund av pandemin kommer vi även detta året hålla ett virtuellt årsmöte.

Detta året kommer vi hålla mötet via Teams, där alla kommer ha möjlighet att uttala sig och delta i mötet, men var och en hemma hos sig själv. För att vi skall kunna säkerställa röstlängd krävs en anmälan via epost till styrelse@frillesasfiber.se. Ange vilken fastighet/ fastigheter som representeras. Inför mötet kommer det en inbjudan till Teams där man kan delta på mötet via dator, surfplatta eller telefon.

Intressanta saker som kommer upp på detta årsmötet:

Stadgeändring (år två). Ett förslag på stadgeförändring är på bordet i år. Syftet är att ge styrelsen lite större friheter att kunna hantera ekonomiska variationer över åren utan att ha för mycket ”pengar på banken”

Medlemsavgifter och månadsavgifter bestäms. Det finns två alternativ, ett baserat på om stadgeförändringen går igenom, och ett annat om den inte går igenom. Båda förslagen kommer innebära en sänkning av månadsavgiften jämfört med idag.

Handlingarna till årsmötet finns på nedan länkar:

Fullständig kallelse, samt förberedda handlingar och underlag finns nedan: