Ändrat kanalutbud

Idag har Telia gjort en större justering av TV-kanalutbudet, pga av att de inte kommer överens med en av sina leverantörer. Vi blir av med Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery och Eurosport. Däremot tillkommer tre kanaler – FOX, National Geographic och National Geographic Wild.

Enligt Telias hemsida kan man, om man vill, säga upp sitt abonnemang utan uppsägningstid idag, 1 april, men detta gäller inte oss, då vi har ett kollektivt abonnemang, och måste säga upp det för alla medlemmar i så fall. Då det inte finns ett fullgott alternativ till Telia i dagsläget kommer föreningen inte att göra det.

Läs mer om det hela på Telias hemsida: www.telia.se/sbs

Telia har hela tiden haft rätt till att justera kanalutbudet i vårt paket, men det har inte skett på ett så drastiskt sätt tidigare. Styrelsen beklagar om en av era favoritkanaler försvinner, men känner att detta ligger för närvarande utanför vår kontroll.

Enligt beslut på årsstämman kommer vi att jobba för att få fler alternativ till Telia inför nästa omförhandling som sker under 2016.

Skicka gärna kommentarer om det hela till styrelsen@frillesasfiber.se